Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Στο τραπέζι η ανανέωση Σούντγκρεν - Η συνάντηση με τον Άρη

​ Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, αποτέλεσε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες του Άρη τις τελευταίες 2 σεζόν με το συμβόλαιό του όμως να λήγει το φε...

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, αποτέλεσε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες του Άρη τις τελευταίες 2 σεζόν με το συμβόλαιό του όμως να λήγει το φετινό καλοκαίρι.



Ο Σουηδός μέσα σε αυτό το διάστημα των 2 ετών που ενεργοποιήθηκε ξανά από τον Άρη (μετά και την έλευση του Άκη Μάντζιου) έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και της Εθνικής του ομάδας, διανύοντας τις πιο ώριμες σεζόν της καριέρας του.


Ο Άρης θέλει να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη, ο Σουηδός όμως έχει ανεβάσει το…κασέ του όπως ήταν και φυσικό να γίνει μετά τις καλές του εμφανίσεις αλλά και την παρουσία του με το εθνόσημο.


Οι 2 πλευρές είχαν σημαντική απόσταση στις οικονομικές τους διαφορές, φαίνεται όμως πως στο μεγαλύτερο ποσοστό, αυτές έχουν επιλυθεί.


Συγκεκριμένα, μετά και την επιστροφή του Σούντγκρεν από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των 2 πλευρών.


Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση και ο Σουηδός με τον μάνατζέρ θα την εξετάσουν.


Μέχρι στιγμής, το κλίμα που υπάρχει και από τις 2 πλευρές είναι θετικό.


Η πρόταση που αναμένεται να παρουσιάσει ο Άρης θα είναι βελτιωμένη οικονομικά και θα έχει διάρκεια 2 ετών, δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.


Ο Άρης έχει υπόψιν του φυσικά και την εξ αναβολής απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, με τον φόβο της απαγόρευσης μεταγραφών και θέλει να εξασφαλίσει πως θα είναι έτοιμος για τουλάχιστον 2 μεταγραφικές περιόδους, με πολλά από τα ενεργά συμβόλαιά του να λήγουν το φετινό καλοκαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles