Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

«Κυνηγάει» Βιτάο ο ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Μπότο

​ Την περίπτωση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Σαχτάρ, εξετάζει ο ΠΑΟΚ μετά και τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη. Τη δύσκολη περίπτωση το...


Την περίπτωση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Σαχτάρ, εξετάζει ο ΠΑΟΚ μετά και τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη.


Τη δύσκολη περίπτωση του Βραζιλιάνου νεαρού αμυντικού εξετάζει ο ΠΑΟΚ και ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην εν λόγω μεταγραφή.

Ο Βιτάο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, από την οποία έφυγε με τραίνο, με προορισμό τη Ρουμανία. Από εκεί κατάφερε και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Οι πληροφορίες αλλά και τα δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο νεαρός αμυντικός, έχει πρόταση και από την Ιντερνασιονάλ.

Ο ΠΑΟΚ βασίζεται πολύ στον τεχνικό διευθυντή του, Ζοσέ Μπότο, ο οποίος όπως προαναφέραμε, θα είναι ο άνθρωπος κλειδί στην επίτευξη της συμφωνίας, αν αυτή έρθει.

Ο Μπότο είχε συνεργαστεί με τον Βιτάο στη Σαχτάρ με τους 2 να έχουν πολύ καλές σχέσεις, κάτι το οποίο είναι υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Σε περίπτωση πρόκρισης εναντίον της Γάνδης (ο ΠΑΟΚ έχει σκορ πρόκρισης), ο «Δικέφαλος» θα κάνει επίσημο το ενδιαφέρον του και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να υπογράψει τον Βιτάο.


Η μεταγραφή, κρύβει αρκετές δυσκολίες καθώς παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, μέσα σε αυτούς και η Σαχτάρ, με την οποία ο Βιτάο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.


Η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 17 Μαρτίου) θα είναι αυτή που θα κρίνει τη μεταγραφή του Βιτάο στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles