Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ο Κούμαν στο Παναιτωλικός - Λεβαδειακός!

Την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (06/11) στο Αγρίνιο αναμένεται να παρακολουθήσει ο σπουδαίος Ολλανδός Ρόναλντ Κούμαν Ένας από τους σημ...

Την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (06/11) στο Αγρίνιο αναμένεται να παρακολουθήσει ο σπουδαίος Ολλανδός Ρόναλντ Κούμαν









Ένας από τους σημαντικότερους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών,ο αμυντικός με τα 193 γκολ συλλογικής καριέρας θα βρεθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού για να παρακολουθήσει το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Κούμαν έρχεται ως προσκεκλημένος του προπονητή του Παναιτωλικού Γιάννη Αναστασίου,με τον οποίο διατηρούν στενές σχέσεις μετά την συνύπαρξη τους στον Άγιαξ κατά την περίοδο 2004-5.Ο Ολλανδός προπονητής θα συνοδεύεται από τον επί χρόνια συνεργάτη του,Στιβ Ρούτερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κούμαν δεν έχει ακόμη βρει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας μετά το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα,ενώ έχει θητεύσει στον πάγκο πολλών ακόμα σπουδαίων συλλόγων,όπως Έβερτον, Μπενφίκα, Άγιαξ, Φέγενορντ, Βαλένθια και φυσικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε εκείνον των "Οράνιε".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles