Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι 3+1 Έλληνες που θέλει ο Άρης

​ Ο Άρης του Χερμάν Μπούργος, αλλάζει ρότα στο μεταγραφικό του κομμάτι θέλοντας να ελληνοποιήσει ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ του. Με αρκετ...

Ο Άρης του Χερμάν Μπούργος, αλλάζει ρότα στο μεταγραφικό του κομμάτι θέλοντας να ελληνοποιήσει ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ του.



Με αρκετά συμβόλαια να λήγουν και να μην είναι κοντά στο να ανανεώσουν, ο Άρης εξετάζει τις επιλογές του εν όψει του καλοκαιριού, πάντα έχοντας στον νου του την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι.


Ας αναλύσουμε τα 3+1 ονόματα, ανά θέση και πιθανότητα ανανέωσης συμβολαίου:


1. Μανώλης Σάλιακας:


Ο Άρης έχει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή 3 δεξιά μπακ, τους Σούντγκρεν, Σάκιτς και Εμπακατά. Τα συμβόλαια των 2 πρώτων λήγουν το φετινό καλοκαίρι. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, αναμένεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Άρη και να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του με το κλίμα να είναι θετικό. Παρόλα αυτά, οι κίτρινοι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό σενάριο, ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν και εξελίξεις σε ενδεχόμενη ανανέωση του Εμάνουελ Σάκιτς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Έτσι λοιπόν, ένας από τους στόχους του Άρη από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι, είναι ο Μανώλης Σάλιακας, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, όπως και του άλλου στόχου του Άρη από τον ΠΑΣ, Μάρβιν Πίρσμαν.


Ο Σάλιακας έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων εντός και εκτός συνόρων, με μια από τις επικρατέστερες να ήταν και η ΑΕΚ, με την οποία όμως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει».


2. Νίκος Καρέλης


Ο Νίκος Καρέλης, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Παναιτωλικού και δείχνει πως βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό, έχοντας μεγάλα σημάδια βελτίωσης, δίνοντας στην ομάδα του Αγρινίου μεγάλες βαθμολογικές ανάσες με τα γκολ του.


Επέτρεψε πέρυσι στον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να βρίσκει δίχτυα. Στη φετινή σεζόν, μετράει 6 γκολ και 1 ασίστ.


3. Ευθύμης Κουλούρης


Δε θεωρείτο απίθανο, ο Άρης να κινηθεί και για τους 2 ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, έχοντας 4 κεντρικούς επιθετικούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το φετινό καλοκαίρι.


Οι Δημήτρης Μάνος, Κρίστιαν Λόπεζ, Μοχάναντ Αλί και Κώστας Μήτρογλου, έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει εξέλιξη στην ανανέωση των συμβολαίων των Δημήτρη Μάνου και Κρίστιαν Λόπεζ, ενώ ο τραυματισμός του Μοχάναντ Αλί, τον καθιστά άτυχο και στην περίπτωση ανανέωσης του δανεισμού του στον Άρη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν πρόλαβαν να δουν και κάτι από αυτόν.


Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, για την οποία μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες εδώ.


Ο Ευθύμης Κουλούρης, είναι ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για την ενίσχυση της επίθεσης των Κιτρινόμαυρων, διανύοντας και μια εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο, από τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα.


Ο Κουλούρης, εκτός από 11 γκολ και 2 ασίστ σε 25 συμμετοχές, κατάφερε να κερδίσει και την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας επί Γκουστάβο Πογέτ.


Ο Κουλούρης μάλιστα, αποτελεί στόχο του Άρη και προσωπική στόχο του Θεόδωρου Καρυπίδη εδώ και τουλάχιστον 2 σεζόν, με τις πιθανότητες να δείχνουν πως πλέον, βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά που ακούστηκε το ενδιαφέρον του Άρη για το όνομά του.


Το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο βέβαια, λήγει το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο Άρης, έχοντας απελευθερωθεί από πολλά βαριά (οικονομικά) συμβόλαια, ενδέχεται να καταθέσει και χρηματική πρόταση στην ομάδα του Περιστερίου για να τον αποκτήσει.


3+1. Χουτεσιώτης


Μια περίπτωση που μπαίνει στο «+1» καθαρά και μόνο λόγω της πιθανότητας επίτευξής της μέχρι και αυτή τη στιγμή.


Η περίπτωση του Χουτεσιώτη, δεν αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία προς την πραγματοποίησή της από την πλευρά του παίκτη, αλλά από αυτή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Ο Άρης, έχει 3 τερματοφύλακες στο έμψυχο δυναμικό του. Ο ένας εκ των τριών, είναι ο βασικός του τερματοφύλακας, ο οποίος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Ισπανό τερματοφύλακα του Άρη, Χουλιάν Κουέστα.


Παράλληλα, ο Ντένις, νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας του Άρη την καλοκαιρινή περίοδο, ήρθε ως αντικαταστάτης του Κουέστα και προοριζόμενος για βασικός τερματοφύλακας του «Θεού του Πολέμου». Κάτι τέτοιο όχι απλά δε συνέβη, αλλά μάλιστα έγινε ο τρίτος κατά σειρά στις επιλογές του τέως προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιου.


Οι 2 αυτές περιπτώσεις και η εξέλιξή τους, θα κρίνουν την πιθανότητα άφιξης του Λευτέρη Χουτεσιώτη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τον νεοφώτιστο Ιωνικό, το συμβόλαιό του όμως λήγει το φετινό καλοκαίρι και το ενδιαφέρον του Άρη προς το όνομά του, καθιστά την περίπτωση ανανέωσης δύσκολη.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles