Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Επίσημα περνάει στην εποχή Μίτσελ

 Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ισπανός επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στους πρωτα...

 Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ισπανός επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδος και η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας τους.

 
     Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:
    « Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ισπανού προπονητή Μίτσελ. Ο 59χρονος, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1963, επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον οποίο έγραψε σελίδες δόξας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας καθοδήγησε τον Ολυμπιακό για μια χρυσή διετία (4/2/13 – 6/1/15), κατά την οποία σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 65 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 15 ήττες.»

Στη προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Ισπανός μέτρησε 2 πρωταθλήματα(2012-13,2013-14) και ένα ντάμπλ(2012-13). Ενώ οδήγησε τους ερυθρόλευκους σε σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες με αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Ενώ με τον Μίτσελ στον πάγκο ο Ολυμπιακός την σεζόν 2013-14 κατάφερε να φτάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λίγκ και μια «ανάσα» πριν τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Εκτός του Ολυμπιακού ο Μίτσελ έχει καθίσει στον πάγκο των: Ράγιο Βαγιεκάνο, Ακαδημίες Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, Χετάφε, Σεβίλλη, Μαρσέιγ, Μάλαγα και Πούμας ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ξανά η Χετάφε.

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται στις 15:15.

Συντάκτης: Στράτος Ανθόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles