Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Άρης: Ο "κύριος" Πάρντιου,οι κανόνες του και ο ρεπόρτερ της Νόβα

Η έλευση του Άλαν Πάρντιου φέρνει στον Άρη αλλαγές σε πολλούς τομείς,κυρίως όμως στην οργάνωση της ομάδας Ήρθε πριν λίγες μέρες,πρόλαβε να κ...

Η έλευση του Άλαν Πάρντιου φέρνει στον Άρη αλλαγές σε πολλούς τομείς,κυρίως όμως στην οργάνωση της ομάδας







Ήρθε πριν λίγες μέρες,πρόλαβε να κάνει με την ομάδα ελάχιστες προπονήσεις,έκατσε στην άκρη του πάγκου και "κατατρόπωσε" τον τωρινό πρωταθλητή.Αυτά είναι τα "φανερά" της θητείας του Πάρντιου ως τώρα στον Άρη,όμως δεν θα τον κρίνουμε γι'αυτά.Δεν θα ήταν δίκαιο άλλωστε να κρίναμε (είτε θετικά είτε αρνητικά) έναν νέο προπονητή από τον πρώτο του κι'όλας αγώνα.Θα γίνει κι'αυτό αλλά αφήστε κάποιο χρόνο να περάσει.

Ο Πάρντιου έδειξε ήδη από τον πρώτο του αγώνα ότι είναι ένας "σταρ".Χαιρέτησε τον κόσμο,πανηγύρισε μαζί του,έκανε εκτενείς δηλώσεις.Έκανε φανερό πως του αρέσει να είναι ο ίδιος αρχή και φινάλε της ομάδας του,όπως άλλωστε πρέπει να λειτουργεί κάθε προπονητής.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλλαγή του Γκρέϊ.Σε άλλη περίπτωση,κάτι τέτοιο προκάλεσε "μουρμούρα",τώρα ωστόσο δεν αντέδρασε κανείς.

Πάμε τώρα στην προπόνηση.Ακόμη και ποδοσφαιριστής του Άρη,ο Ιτούρμπε,ανέφερε σε συνέντευξη του πως πλέον υπάρχουν στην ομάδα κανόνες που δεν υπήρχαν πριν.Ποιοί είναι όμως αυτοί;Ο Πάρντιου θέλει μάξιμουμ συγκέντρωση των παικτών του κατά την προπόνηση.Γι'αυτό έρχονται στο προπονητικό μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα αυστηρά,ειδάλλως δέχονται πρόστιμο.Άλλωστε,όταν θέλουμε να πούμε κάποιον συνεπή,τον αποκαλούμε "Άγγλο".Δεν είναι τυχαίο.

Επίσης,τίθεται και πάλι σε λειτουργία το εστιατόριο του Ρυσίου.Προσλαμβάνεται με εισήγηση του Άγγλου,σεφ που θα προετοιμάζει πρόγραμμα το οποίο θα του δίνει ο Πάρντιου μετά απο συνεννόηση με δικό του διατροφολόγο.Στη διάρκεια της προπόνησης,δεν επιτρέπεται να εισέρχονται εντός των τεσσάρων γραμμών,όσοι δεν φορούν αθλητικά ρούχα.

Εντούτοις,μόνο οι απολύτως απαραίτητοι.Εδώ "κολλάει" και το ευτράπελο της συνέντευξης του Πάρντιου στη Νόβα,όπου ο ίδιος στέκεται εντός γηπέδου και ο ρεπόρτερ εκτός πλάγιας γραμμής.Στην συνέντευξη αυτή αναφέρεται και σε βελτίωση στο κομμάτι του σκάουτινγκ και διαχείρισης παικτών.

Μένει να δούμε πως και αν θα βοηθήσουν οι αλλαγές αυτές τον Άρη,πάντως λίγη πειθαρχία και οργάνωση,ειδικά σε τομείς που υστερεί η ομάδα,δεν θα βλάψει κανέναν.

Συντάκτης: Βασίλης Μανωλάκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles