Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Έπεσαν οι υπογραφές με Σαρίγια - Αυτό ειναι το συμβόλαιο του Μανωλά!

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Σαρίγια των ΗΑΕ Ο Κώστας Μανωλάς γίνεται κάτοικος Ντουμπάι αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό,οκτ...

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Σαρίγια των ΗΑΕ






Ο Κώστας Μανωλάς γίνεται κάτοικος Ντουμπάι αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό,οκτώ μήνες περίπου μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι.Η συμφωνία Ολυμπιακού-Σαρίγια ήταν εύκολη,καθώς οι ερυθρόλευκοι θα απαλλαχθούν από το μεγάλο συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά.

Απο 'κει και πέρας,ο ίδιος ο Μανωλάς γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής καθώς συμφώνησε για δύο έτη με την ομάδα των Εμιράτων,έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά.Αφήνει πίσω του ακόμη και τον Κώστα Τσιμίκα που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ!

Πρέπει να σημειωθεί ότι προσέγγιση για τον Μανωλά υπήρξε και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι,με τον Έλληνα στόπερ όμως να μην βλέπει με καλό μάτι την μετακίνηση του στην Αραβική χερσόνησο.Ωστόσο,αφού επανήλθε η Σαρίγια,βλέποντας τις οικονομικές του απολαβές και το γεγονός πως η ομάδα έχει έδρα το Ντουμπάι,δέχτηκε και πλέον θα συναντήσει ξανά τον Μίραλεμ Πιάνιτς που υπέγραψε στην Αραβική ομάδα πριν λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles