Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Φάκελος "Αμπουμπακάρ Καμαρά"!

Τι ισχύει με τον Μαυριτανό φορ,"στενεύουν" τα περιθώρια Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι,ως μια μεγάλη και ...

Τι ισχύει με τον Μαυριτανό φορ,"στενεύουν" τα περιθώρια









Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι,ως μια μεγάλη και ιδιαίτερα ακριβή μεταγραφή.Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού,Πέδρο Μαρτίνς,επέμενε στην απόκτηση του και τελικά η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε,άσχετα αν ο ίδιος αποτέλεσε παρελθόν λίγες μόλις εβδομάδες αργότερα.Μετά ήρθε ο Κορμπεράν.Ο χρόνος συμμετοχής του Καμαρά μειώθηκε,ο ίδιος τραυματίστηκε και παράλληλα,με την απόκτηση του Ούι-Τζο,έπεσε στην τρίτη θέση της ιεραρχίας των φορ.

Πριν λίγες μέρες, ήρθε και ο Μπακαμπού που δεν είναι δυνατόν να υπολογίζεται ως αναπληρωματικός.Οπότε ο Καμαρά έγινε 4ος.Έφυγε ο προπονητής,ήρθε άλλος,η κατάσταση όμως παραμένει η ίδια.Στον Ολυμπιακό γίνεται τα τελευταία 24ωρα προσπάθεια να απαλλαχθούν από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.Οι επιλογές όμως είναι περιορισμένες.

Όλες σχεδόν οι αγορές έχουν κλείσει,πλην των ΗΑΕ όπου μεταγράφηκε ο Μανωλάς.Ο Ολυμπιακός συμφώνησε στην αποχώρηση του γιατί θα γλίτωνε το συμβόλαιο του.Κάτι παρόμοιο προσπαθεί να κάνει και με τον Καμαρά,με την περίπτωση του να είναι όμως δύσκολη.Ο Μαυριτανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους ερυθρόλευκους και δεν βρίσκεις εύκολα ομάδα να δεχτεί να "σηκώσει" τις απολαβές του,ώστε να αποχωρήσει.

Δύσκολη η υπόθεση του, ωστόσο η απόφαση του Μίτσελ είναι να υπάρξει"σκούπα" στο ρόστερ.Το δήλωσε ο ίδιος,θέλει 24 ποδοσφαιριστές πλην των τερματοφυλάκων.Θα υπάρξουν λοιπόν αποχωρήσεις,γι'αυτό οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες σε ό,τι αφορά το "κούρεμα" του ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Συντάκτης: Βασίλης Μανωλάκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles