Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ανίγκο ως νέο τεχνικό διευθυντή!

 Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό καθώς μετά την ανακοίνωση του Μίτσελ ως προπονητή ήρθε και αυτή του Ζοζέ Ανίγκο ως τεχνικού διευθυντή!   ...

 Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό καθώς μετά την ανακοίνωση του Μίτσελ ως προπονητή ήρθε και αυτή του Ζοζέ Ανίγκο ως τεχνικού διευθυντή!


 
Ο Ζοζέ Ανίγκο θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι σήμερα. Ο 61χρονος Γάλλος θα έχει και τον ρόλο του διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 

Ο Ανίγκο έχει συνδέσει το όνομα του με την Μαρσέιγ στην οποία εργάστηκε σαν προπονητής ακαδημιών έχοντας καθοδηγήσει παίχτες όπως ο Νασρί, ο Σεϊντού Κεϊτά, ο Φλαμινί και ο Αγιού. Στη συνέχεια υπήρξε και προπονητής της πρώτης ομάδας των Μασσαλών με τους οποίους έφτασε μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2004. Ενώ στη Μαρσέιγ έχει περάσει και από το πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος. Από αυτή τη θέση πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, τρία κύπελλα ενώ οδήγησε και σε πέντε παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ενώ τον Οκτώβρη του 2019 ανέλαβε ως υπεύθυνος σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ανίγκο εκτός από τη Μαρσέιγ έχει εργαστεί και ως πρώτος προπονητής στις: Γκρούπ Σπορτίφ Κονσολά, Εσπεράνς Σπορτίβ Ντε Τυνίς, Λεβαδειακό και Πανιώνιο.

Συντάκτης: Στράτος Ανθόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles