Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ντόρτμουντ : Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αντεγέμι

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, ο επιθετικός της Σάλτζμπουργκ από την νέα σεζόν, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπορ...

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, ο επιθετικός της Σάλτζμπουργκ από την νέα σεζόν, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Γερμανική ομάδα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που αναζητούν το παραπάνω βήμα στη καριέρα τους. Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αντεγέμι μετά την εκπληκτική χρονιά που είχε, ιδιαίτερα στο Champions League, μαγνήτισε πολλά βλέμματα Eυρωπαϊκών συλλόγων.

Η Ντόρτμουντ όπως φαίνεται από του χρόνου δεν θα έχει στη διαθεσή της το Χάλαντ, που αναμένεται να πουληθεί το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι αναζητεί  έναν ταλαντούχο ποδοσφαριστή για να στελεχώσει την επιθετική της γραμμή για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο σύλλογος της Βεστφαλίας θα δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 38 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον αναφέρεται ότι δεν θα υπάρξει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη.

 

Συντάκτης: Ανδρέας Σταμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles