Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξετάζει τη περίπτωση του Τσουαμενί, ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ''ψάχνεται'', με σκοπό να στελεχώσει το κέντρο της με νέους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το...

Η Ρεάλ Μαδρίτης ''ψάχνεται'', με σκοπό να στελεχώσει το κέντρο της με νέους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας, όταν ο Μόντριτς κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μια από τις περιπτώσεις που γλυκοκοιτάζει, είναι ο Τσουαμενί, που αγωνίζεται στη Μονακό.

Πρόκειται για ένα από τους  πιο εξελίξιμούς ποδοσφαιριστές στο φετινό πρωτάθλημα της Ligue 1.

Με 32 εμφανίσεις στο ενεργητικό του τη φετινή χρονιά, έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό στέλεχος σε μια ομάδα του επιπέδου της Μονακό.

Πλέον ο Γάλλος μέσος ψάχνει το επόμενο βήμα ώστε να πάει τη καριέρα του ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Με πολλές ομάδες να φαίνεται να τον έχουν στο μικροσκόπιο τους ο διεθνής με τα χρώματα των τρικολόρ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να ενσωματωθεί στην ομάδα της Μαδρίτης.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι η Μονακό θέλει να εκμεταλλευτεί το “περιουσιακό” της στοιχείο και θέλει να πουλήσει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης, πιέζουν τον μάνατζερ του παίκτη να τον παραχωρήσει από την ομάδα του “Πριγκιπάτου”  με ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια.

Το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα μας απασχολήσει πολύ φέτος, όσον αφορά το που θα καταλήξει και με ποιο ποσό θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

 

Συντάκτης: Ανδρέας Σταμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles