Page Nav

HIDE

Pages

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Πόρτο και Σεμέδο

​ Η μη τακτική χρήση του Ρούμπεν Σεμέδο στο αρχικό σχήμα της Πόρτο, έχει δημιουργήσει την αντίληψη πως η Πόρτο, δε θα ενεργοποιήσει την ρήτρ...

Η μη τακτική χρήση του Ρούμπεν Σεμέδο στο αρχικό σχήμα της Πόρτο, έχει δημιουργήσει την αντίληψη πως η Πόρτο, δε θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Πορτογάλου αμυντικού.



Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν προκύπτει από τη μεριά της πορτογαλικής ομάδας, η οποία όταν απέκτησε τον Σεμέδο, γνώριζε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής.


Ο Σεμέδο επίσης έχει την ποδοσφαιρική εκτίμηση του τεχνικού της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος δήλωσε πως εμπιστεύεται τον ποδοσφαιριστή.


Κάπου εδώ να διασαφηνιστεί, πως ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στον Ολυμπιακό, βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του Πειραιά και χρειαζόταν σίγουρα ένα μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής, ειδικά με τη μετάβασή του σε νέα ομάδα.


Στην Πόρτο, θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς να πάρουν οριστική απόφαση για την οριστική απόκτηση ή μη του Ρούμπεν Σεμέδο κι είναι κάτι που θα εξετάζεται καθημερινά μέχρι και τη λήξη του δανεισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Latest Articles